Saturday, March 26, 2011

Kaki & Kasut -___-"

Assalamualaikum.. hai..

Firstly, happy saturday to all.. memang ramai org kat luar yang sedang bersuka hati. hee. especially yg sedang di lamun cintan tu.. selamat berdating untuk anda :D Huih... berpeluh sik camek duduk kat luar.. cuaca panas gila.. x tahan... kalau bole nak pakai suar pendek ngan lady singlet je.. senangkan. di ulangi.. 'KALAU LAH BOLEH' tapi memang x bole.. ngee.. tau dek mama 'mati telinga ku' di beleter..

Haaaa... bosan di rumah, mulakan crita , tadi klua.... bertujuan untuk carik kasut.. dah lama gila kot aku tak beli kasut.. huh. memalukan bila asyik pakai kasut yang sama jek kan. hikhikhik.. tapi takpe.. asal selesakan. :D hee..itu yang penting.. hope lah sangat hari ni dapat jumpa kasut idaman.. tapi x semudah tu.. akulah manusia yang paling susah untuk beli kasut.. huu sedihnya.....sob.sob.. tertanya2 tak kenapa?? hee...fikirlah kejap knp... hmmm...  kerana kaki ku tak cukup inci :D hahaha.. kelakar tak... kikikiki... janganlah salah paham x cukup inci tuu.. malu je. (blushing jap) just kaki bersize kecik.. maybe sesetengah tempat je ada size kasut aku.. hehe.. Dulu... memang la mudah, tak payah pk banyak tempat aku tuju mesti Vincci.. biasenya aku pgi carik kat BB or pavilion pnya vincci. size ada & design dia pn chantik-chantik... bersesuaianlah dgn citarasa. chewahh! ;) alaaa... tapi skrg Vincci pn dah xde size tu... :(

kalau nak tanya kt aku pasal kasut memang aku xde banyak collection.. hanya satu jela sebabnya.. TAK ADA size! kaki org malaysia besar2 atau kaki aku ni luar biase sangat. haha... nevermine lahhh..... ada tu ada cuma susah je nak cari.. cari.cari & cari... :)

olrite..meh tgk sini jap! my collection stakat ni :) jangan ketawa ya. sbb kaki aku memang kecik. so kasut pn just 'sweet' jelah.. hehe..
 

kasut ni aku beli kat sungai wang.. 
nilah size paling kena stakat ni.. hee. selesa. 

ni beli kat 'nose'.. 
jatuh cinta kt kst ni sbb ada bling.bling. chumel.


yang ni la satu-satunya kasut keje yang paling best & sesuai! 
walaupun pakai peading tapi ttp sesuai dgn kaki yg bersize comel huhu.. :D
vinci jugak ni..

ini juga make by Vincci ;)

Ha.... yang ni aku beli kat Hong Kong. time holiday 2 years a go.. 
baru 2 kali kot aku pakai kasut ni. hee..


 yang ni pun kat Vincci ;) tapi kasut ni just utk pakai dgn baju kurung. sbbnya... :) besar sikit..
kalau pakai baju kurung kain labuh xde la nampak yang terlebih tu :P 
pandai tak.. dah suka alau besar pun nak jugakk... nak buat canne .hee


 yang ni pn pakai 2,3 kali je. chantek. tapi x brapa selesa. besar sikit... hee..
GAVY,maju juntion mall...


 elegant! chantik kan. hee.. ini singapore mali.. my sis beli.. tapi x pakai.. 
besar. besar.besar. 
sayangkan... bole pakai tapi mesti kena dgn tema and support dgn peading ;)

 ini hush puppies.. :) kakak sy pnya. tapi saya yang pakai! huu.. syhhh...


hehe.. jangan ketawa.. yang ni aku beli size budak :) memang sangat selesa. kalau nak beli yang biase alamatnya Xde laaaa.. hee..


mcmane?? hee... stakat itu saja. tak banyak pun macam orang lain. dah nama pun size susah. canne..? kan.kan.
untuk kali ni. skali lagi aku gagal untuk mencari kasut idaman.. aduhai... wanita malang barangkali perihal bersepatu cantik ;) hee..
ouchhh! cerita dah nak habis....masih belum tau ke size kasutnya.. atau anda sudah pandai meneka ;) hee..
annoucement to all... 'size kasut saya 3 ok'.. hahahahaha.. sweet tak ;)

okayh. tgk 20 tahun akan datang. maybe aku ada kedai kasut sendiri. kikikikiki..
kecian tau org2 mcm kami ni.. kaki kecik.. berjalan mengalah org ;)
  jumpa lagi..
Syamimie

8 comments:

Eila Hanafiah said...

mak aii..keciknyer kaki dik oii...ade ke size 3..tak tau pulak..hihi

Hye..i dah follow blog u..
salam perkenalan..as a blogger
sebab i mmg dh kenal family u pun

sila la ke rumah usang ku...(^__^)

Syamimie Haslee said...

hehehe.. :) ade size 3 tapi mmg ssh nak dapat.he. limited adition aje kot. kikiki..

thanks follow my blog...
salam knl.. u knl my family?? hmm..

ada blog jugak eh.. ape name blog...
^_*

Syamimie Haslee said...

ok..mimi dah follow blog akak jugak :D nice blog...

Eila Hanafiah said...

Thnzz..dear...mesti suka baca novel nie..banyak idea...bila mencoret...for ur sister fifie..i ...hope kali nie..terbest buat die...(^__^)

Baby Kasandra said...

amboi..adik pun saiz 2... eh.. akak suke budakkan??
adik ni budak lerrrr.. :D

Baby Kasandra said...

Akak ada email tak??

Baby Kasandra said...

Akak ada email??

Wan Nursyamimi said...

baby Kasandra. my email husnadamia_2011@yahoo.com :)hehe..