Thursday, August 07, 2014

RAYA MENJELANG 2014

Assalamualaikum..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN.
rasanya tak terlewat.. 11syawal baru menyusul... ampun dan maaf kiranya terkasar bahasa atau ada perkara yg menyakitkan hati sepanjang menulis blog. hope ade yang menegur jikalau ada maksud yang tersirat yang tak patut di tulis. harap kita semua kosong kosong :)

macam biasa every year balik terengganu. tapi kali ni agak mencabar. perjalanan yang memakan masa selama 15jam. agak keterlaluan untuk kami sekeluarga. bukan kami je yang pasti beribu kereta yang berhimpit pulang untuk beraya. serik ! tu je satu perkataan untuk kami melakukan kesilapan. mane nak tau kan.. tak sangka semua balik hari sabtu 26hb 07 14 haritu. kalau tak mmg budget balik hari raya je.. takpelah yang lepas biarkan berlalu. jadikan ia satu pengalaman... :) tapi heran bin ajaib lah kenapa semua balik hari sabtu ek? and beribu pulak kereta kat highway. ramai pulak tahun ni raya balik tgganu... haih.. mesti rmai yg kawin dengan org tgganu ni. hihihihi...



ok raya bertema tu adelah keluarga kami. memang jarang dah org nak pkai kaler same. tahun depan kalau boleh nak buat colourful plak. sorang kaler pink sorang kaler hijau plk. sakit mata dah tengok sedondon je. haha.. mama lah org paling rimas sbb dia terpaksa cari keler baju ikut anak2 dia... sian mama ku... thn depan bagi mem besar pilih kaler plk. ok jugak kan... :D YELLOW MeLLOW.  aku ok je kaler apa2 pun.. tak kisah kulit aku gelap ke apa. aku mmg suka je mencuba kaler2 pelik.  tapi mama lah banyak bangkang dia anti warna yellow mellow hehe.. tapi yang pasti bila pakai mmg menawan kalbu. mari kita berfantasi bila raya menjelma..















sekian sudah raya ku. actly raya pertama tu je meriah bagi aku hehe.. raya ke dua ke tiga da biase.. yang pentingnya makan tuuuu penting. raya ke dua ke tiga makanan masih lagiiii besttt...
baju sponser by amir mirza. tq abg long. 

SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)
jemput dtg rumah tahun ni xde open house sbb kakak nak kawin date dah dekat sgt.. bz memanjang lah jwbnya.. hehe.. dtg je sape nak dtg.. hari2 rumah terbuka.. caw dulu..

thanks for reading !

 SyamimiHasli

1 comment: