Tuesday, July 12, 2011

CANTIK LUAR DAN DALAM :)

assalamualaikum..



dah lumrah kita sebagai manusia suka tengok benda cantik. aku juga tak terkecuali... tak tahu la pulak aku kalau siapa yang tak suke tu. agaknya urat mata dia terputus 3,4 urat :D
cantik itu perlu.. tak kira luar dan dalam.. & perspektif cantik itu banyak maksud bagi mereka.. kadang2 kita nampak dia cantik.. org lain cakap tak cantik. ada juga kita tgk langsung tak berkenan eh eh.. dia pula yg suke :) pandangan yang berbeza namun maksud yang serupa...dan bagi aku jangan hanya pandangan luaran.. pandanglah dari mata hati kerana itu adalah kekal buat selamanya...
 

tak ada story yang best. it jst only to share with all.. bahawa 
CANTIK ITU PENTING. 
first impression is very important!
is that true?

nak cantik tak semestinya make up tebal-tebal.. bedak, glow, secalik celak sudah cukup buat aku :) kata org simple but nice.. hehe.. (hidup kembang kempis kembang kempis) ... kata mama pula.. jernih air sembahyang yang mengalir di muka tu melambangkan bahawa cantiknya kita. hehe.. jawab aku 'yes, mama..thanks for remembering me' hee..


ape pula pandangan u all? hmm...

sharing is caring

2 comments:

Pou Leen said...

Nicely written. Agreed!

Syamimie Haslee said...

thank you Pou Leen :)