Thursday, July 14, 2011

CUTI TANPA DI DUGA - TAK ADA KERJA DAH~


assalamualaikum =)

bak kata org pejam celik pejam celik je.. hari ini hari khamis esok pula jumaat. and  lusa dah wekeend. cepatnya waktu itu berjalan.. tanpa sedar & tanpa kita ketahuinya bukan..serasa baru semalam pula kejadian demonstrasi itu berlaku... haih~ lupakan la kjadian itu... moga-moga takde lagi perkara yang memalukan negara itu blaku.. cuaca tak berapa baik dua tiga hari ni. kadang2 mendung, kadang2 cerah kadang2 hujann.... & paling bahaya bila berhadapan dengan persekitaran yang jelebu.. berkabus la jawabnya..... haih.. so, di nasihatkan agar menjaga kesihatan agak tidak berlaku seperti demam, flu & sakit tekak... hee..(wah wah! sedapnya nasihat kat org... hehe) 

hari tanpa arah tujuan kerana yang seorg batuk yang seorg lagi flu.. eh eh macam berjanji-janji pulak dua dua tak sihat. hehe.. sangat bosan dirumah melainkan yang tinggal hanya mereka berdua.. where's mama? oh! today hari mama. pagi-pagi lagi dah keluar dengan geng kawan dia. (aunty shidah) hee.. sopping tudung lahhh tuuuu :P de'zahra de'zahra.. tulah tempat mereka tuju. maybe.

kemana pula dua orang yang tinggal di rumah itu pergi?? agak2nya...?? hmmmmm.... jeng -jeng - jeng -
let's see this :~

ambik udara yang segar sampai membaca kelbagaian magic word di buku itu. huhu...


nampak sangat baru lepas touch up2 kan..... tgk!! ada bedak silkygurl di situ.. kikikikikiki... KANTOI~

HUH! mak aihh.. terangkat kaki kaki.. peluk-peluk! jangan tak peluk. tiang kayu pun jadikan.... hehe

alalala... ayunya.... cara2 memikat hati si dia ni... haha!

best sangat ke ???? tgk nak terbang pn ade.. huuu...

bergaya ala-ala naik tocang... haahah.. tgk sampai atas kusi pn nak di naiknya. parah budak dua owang ni :D

eh eh.. tgk2 gambar tu tau ke tu kat mane?? O_o  laaaa.. tak tahu ke..??  ishkk.. tu Taman Tasik Titiwangsa la... menarik kan tempatnya.. tu lah tmpat paling santai aku suka pergi.. memang tenang gila bila tgk pokok2 hijau.. huu... kami pergi tghari tadi.. cuaca tak la pns sgt mcm slalu sbb pagi tdi mendung.. kami siap beli nasi bungkus tau... tak pcaya? tgk ni....



 best gila makan kat sana... lalalaalal~ berseleraaa.... angin sepoi-sepoi... huhu...
hehe.. macam2 kan.. tak sihat laaaaa sangat! konon...... rupa sorang pun xde nampak macam sakit kan... sebenarnya.. ktaorg dah Ok laaa... sihat.. cuma sikit2 aje lagi batuk n flu.. tu berkat doa korang lah semalam. hehehehehe... ade ke doa?? haha.. whateva.. janji I makan ubt :D

report ! then BBM kat boypren jap. "sayang! i kat titiwangsa" huhu


oklah.. stop here. bye- bye.. actly i hv next story. but i'm so tired.. huu...
pasebal cause read this entry.. =)
have a nice day to u too...

cakapbanyak: pasebal mean terima kasih ya... itu bahasa turkmenikistan.he.

sharing is caring

2 comments:

Joi said...

smpai ati p titiwangsa xajak :P

Syamimie Haslee said...

hehhehehe... tak plan pun nak pergi =D next time kita p. huhu...