Tuesday, January 08, 2013

IN 'HIJAB MODE' MAGAZINE

Assalamualaikum...

good news..
selepas beberapa bulan menunggu finally dapat jugak berita baik :) hehe
gembira bagi aku la.. 'kami dalam magazine hijab mode' oh yeah...

bulan 11/2012.. best photoshoot for ever sebab keseronokan diganda dengan perkara yang tak di sangka sangka.. wht the surprise mcm cerita yang lps tu lah. kalau sape follow blog aku mmg tau la kan.. nak jadi buta gara2 contact lense.. actly, daripada after shoot dengan magazine hijab mode ni la :) selepas 2bulan ahirnya majalah keluar jugak..  ternanti2 la jugak... sebenarnya tak penting sangat pun keluar or tak magazine baru tu. tapi dah over shoot jadi tak sabar pulak nak tgk hasilnya...

hasilnya....



 tak boleh tahan ayat...
KECOMELANMU Di Damba hehe...
yang sebelah tu my sis. kenal ke x? femes u olls... haha.. ok dia tak suka muke dia dlm magazine ni.. gemok katanya. hihi. pdn muka kau ! :D

thanks pada kak norma kerana mengeluarkan majalah ini.. much <3<3

1 comment:

hasrul hassan said...

As-Salam. Wahh femes emes ... makin popular la lepas ni, boleh jadi macam blogger muslimah lain, seperti FL, Lynda Roslan .. etc...

Jangan tinggalkan dunia blog eh.

www.hasrulhassan.com