Monday, April 04, 2011

ABP : SAM MENANG OK! hee..



Hai.... anda menonton ABP takk??? apa pandangan korang?? hee...  rugi sapa yang tak tgk tau. sbb BF saya menang ok... :)



tak sabor nak update nih. hee.. Firstly Congratulation to shahizey Sam sbb menang ABP tahun nie. ;) minat sangat2 kat dia.he. LUB U lahhh... awal2 lagi dah agak memang dia dapat. tengok hensome semacam pun dah tau. ekikikiki.... so yang lain2 tu jangan jeles ya! ^___^  cewah cam aku lak yang dapat anugerah tu.. lalalala~ ok, xpe rezeki masing2... tahniah!tahniah!tahniah.. gosip apa plak jap lagi yang timbul. artis malaysia! biase laaa. dah popular skit mulalah nak tut.tut.tut.. mulut x leh diam. tgk kepo raja azura & sharifah shahira pun dah tau kan... tapi mereka tetap maintain BEST dgn pak lawak zizan tuh ! Yeahh... 
buat sedetik lebih ini secara tida rasmi 'Sam; is my Bf ok. HA.HA.HA..

TERTARIK, MENARIK =
 Gosip.Gosip.Gosip.. FASHA SANDHA tetap maintain Cool. she's very beautiful. evening dress dia tu yang tak bleh tahan... sangat chantikkk lahh...  adoi. jelouse 50% lah macam ni....
 LISA SURIHANI ;) wow.wow.wow! anda memang tetap pujaan saya. cewah. hehe.. x puas dek pandangan melihat dikau.. huu.. cantik yang luar biase. walahhh.... perfect to u.. 80% jelouse. hee.. 
anda berdua memang princess pada mlm ABP nie.. pujian yang sgt ikhlas ;) hek eleh... 


org cakap tak percaya.. hadoii... Tengok! chantik kannn???? hee..

TERBUAI...
dengan sedetik lebih.. tak sangka lah anuar zain keluar malam ni walaupn mmg sangka. kan.kan. haha.. buat2 lerr paham ya. HA.HA. sedetik lebih memang best. YEAH! kenangan sentiasa mencuri ketenangan. hebatkan dengan hanya cuma sedetik lebih. penangan yang sukar untuk d'mengertikan... ( secret) syhhh....... ehhh.. apa ntah yang aku duk ngarut2 nih... :D anyway, meh nak kasi tau! lagu tu memang anuar zain sowang jek yang sesuai bawak naik stage! kepada yg berangan tuh! please laaa.. jgn nyanyi OK. rosak lagu tu.. hilang jiwang saya :D


PALING BEST!
bila johan & usop ( hantu kak limah balik rumah) keluar di akhir ABP. memang lawak gila laa.. mereka dlm arena tu menjerit. kami yang tengok tb kat ghumah ni lagi la ketawa guling2.. menjerit like org sasau. gila kan..hahaaha... memang best !!! Haaa nak tau! si usop tu sbenornya org kuat kat 'tanjung offshore servise' satu opis ngan kak aku. dulu... aku pnh la mkn satu meja ngan dia tu.. hehe.. lepax minum2.. mmmg dia suka kacau. bergurau. x tau la plk bleh jadi popular mcm laaaa ni. baguih kan.. x sangka gitu... lawok nabil, lawok lagi dia .. dengan mukanya. wheelchair... sesuai benor ngan dia. :D kelakor.. tak tahan deh perut aku asyik ketawa je dri tadi...

olritee... To Dato CT... tiada perkataan lain. Anda memang hebat !!! ^^"

lepas hajat... Congrats to all da winner....
berpijaklah d'bumi yang nyata... asalkan jangan lupa diri, sombonk! anda memang HEBAT!!!


Syamimie

2 comments:

friends call me YAYA said...

ceh2222 sam idola sy juga merangkap bf no2 wakakakaka

Syamimie Haslee said...

idola jgk eh. bagus2...
hahahahaha :D ok bf no.2 yaa ;)