Wednesday, December 14, 2011

HANA TAJIMA vs MIMI FUJIMA (kehkehkeh)

Assalamualaikum =)


Hai! mesti ada yang cakap aku ketiggalan kan. hehe.. ketinggalan utk menghupdate kt blog je punnn.. yealah tak psl2 baru arini aku nak update ttg dia nie.. td belek2 album dlm lappy ni.. sj laa nak bg full blog niee dgn mcm2 citer kan...
siapa dia? hmmm...tgk gambar msti tau kan.. amazing HANA TAJIMA lahh! sebenarnya citer pasal dia ni dah merata-rata org ckp. dah lapuk?! eh... no.no.no .. citer dia ni tak kan lapuk ok!.. :D bagi yang bertudung atau fanatik ttg fashion tudung mesti kenal hana tajima nie.. betol x betol? hehe.. sendiri jawab laa.. kalau sape yg x kenal tu.. sorry la aku nak ckp skit.. korang mmg btol2 ketinggalan zaman laaa.. :P

x yah lah cakap banyak.. aku just nak cakap aku kagum je ngan dia.. setelah memeluk islam dia boleh cetus fenomena menjadi 'gadis berhijab' paling popular.. kebanyakan org islam kat malaysia ni pn tak mcm tu .. jadinya aku sgt teruja bila hana tajima kacukan jepun ni boleh buka mata kami semua :) orgnya cantik. so tak heranlah bila pakai apapun cantik. kann...

 cantik punya body lahhh..kann.. vry da jelousy.. :)



style gila kan... i loike..

banyak lagi sebenarnya pict hana dalam simpanan aku... hehe.. korang nak tgk pergi la search kat google sendri. haha.. banyak lagi citer dia yang u ollss boleh tau. 
serba sedikit aku share kt blog sbb aku suka dia lahhh :) 
aku nak je pakai tudung mcm dia.. tp x menjadi pun.. haha! berapa kali aku belit pn x tahu lah.. tgk org pkai cntik je. aku nak pakai??! haihh... nnti aku pk 10x.. huhu..
senang citer aku pakai tudung 'ariani' tu je...!! comel x comel mcm tu jugak nampaknya. haha..

oh! ini saja interframe.. haha.. ada gaya ala2 hana tajima? oh.. nope..
mimi fujima pulak lahhh.. bleyhh..... :D kikiki

Syamimiehaslee

6 comments:

munirah said...

haha its never too late when it comes to fashion :)

azam said...

salam kenalan
http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Wan Nursyamimi said...

munirah : yeahh.. its true.. :)

Wan Nursyamimi said...

azam : salam kenal... nnti i follow ur blog :D

Woofer Storm said...

mimi fujima lagi nampak cool ni.hhee


follow sini^^

Wan Nursyamimi said...

hahaha.. cool ke ?:P oh thanx...