Saturday, December 31, 2011

JANJI YG TELAH TERSURAT

Assalamualaikum =)

hari ini adalah hari terakhir dalam melewati kembara 2011
dah bersedia ke untuk melangkah ke tahun baru?? :)
ermm.. bersedia atau tidak... waktu tidak pernah menunggu kita. hidup harus di teruskan walau ape jua ceritanya..

Semalam, 30 dec.. mmg dah rmai yg start cuti.. (semangat nak celebrate new year lah tuuu) termasuk lah kakak aku, aku.. & kawan2 yg lain... ade je alasan yg telah siap sedia ... hehe.. nakal gila kan... ishk2..  kami keluar pergi ke sekitar Damansara.. the curve lah mane lagi tmpat lepax kami :D
beberapa hour kt sne......

NEXT.. Destinasi kami seterusnya mestilah ke faveret boutique.. yeahh.. di De'Zahra,Damansara..
gila la skjap kmi kat boutique tuu... tudung,selendang semuanya 60%... haih.. SALE!SHOPPING lagii... inilah kerja perempuan.. oleh kerana desakan hati yg meluap2... 2 helai tudung telah di cash kan oleh 'fifie haslie' :) mahal & berhabis duit pn x pe la kot. haha.. janji jgn 'biar pape asal bergaya' haaa... bahaya tuu... nak tunjuk kat u olls kenapa de'zahra menjadi feveret kitaorg.. 

 ayu raudhah jadi duta De'Zahra... 

 tudung ni x de kat tempat lain. satu design satu... tu yg best tuuu..... 
BANYAK LAGI PILIHAN
mahal ckit takpe. asal selesa.. & tahan lasakk.... pakai hari2 pn xpe :D

kalau rasa Damansara jauh sgt. kat ampang pn ada boutique ni... :)

JANJI YANG TELAH TERSURAT harus di kotakan.. & semestinya ia akan berlaku sekitar awal 2012.. janjinya 1.1.2012 kakak aku 'fifie haslie' ingin mengotakan janjinya untuk berhijab.. (betul ke ni.. mcm x pcaya) sesudah aku beberapa bulan yg lalu... dia pula di bukakan pntu hati... selain mama, hati aku jua turut melonjak gembira. alhamdulillah... :) (laaaa..... patutlah shopping tudung kann)
kita wait & see je.. ok...


 okylah berbalik kepada mlm ni .. mesti ramai org.. semua nak celebrate new year kan.tp berhibur biarlah berpada-pada..  jgn lupa diri smpai ada yg sanggup di nodai... beringatlah sebelum berlaku pkra yg tdk di ingini.. :)

banyakcakap: aku celerate kat rumah je... hee... :D

Syamimiehaslee

4 comments:

teman-bicara said...

hmmm...alhamdulilah lah kalu dah terbuke hati untuk memakai tudung,sesungguhnya rahmat Allah sape yang tau kan...

Wan Nursyamimi said...

yea.. alhamdulillah...allah maha mengetahui :)

Shaleila said...

baguslah dh bertudung. . alhamdulilah. ,segala2 nya harus terhijab juga. . :-)

Wan Nursyamimi said...

itulah alhamdulillah. benda wajibkan.. ... thanks to ALLAH sbb bukakan pintu hatinya.. :)